Vloerenleggersbedrijf Blok en Butler B.V.

Vloerenleggersbedrijf Blok en Butler B.V. is een middelgroot bedrijf  dat in het jaar 2000 opgericht is door Cor Blok. Sinds 2023 hebben zijn zoons Jasper en Jeroen Blok het bedrijf overgenomen. Jasper houdt zich bezig met het operatieve gedeelte (onderhoud van het wagenpark, additieven op locatie brengen etc.) en Jeroen houdt zich bezig met de werkvoorbereiding en de planning. De administratie neemt Annelies nog steeds voor haar rekening.

Wij werken met 5 vol automatische mortel machines, die elk worden bediend door 3 man die zijn gespecialiseerd in het leggen van cementdekvloeren zowel hechtend als zwevend. Ook het isoleren van vloeren behoort tot onze specialiteiten.

Verder kunnen wij u helpen met het verpompen van zand bijvoorbeeld onder kruipruimtes en in tuinen. Ook voor het spuiten van stabilisee kunnen wij u van dienst zijn. Stabilisee is een mengsel van zand met een klein beetje cement dat voor onder andere het stabiliseren van zwembaden wordt gebruikt.

Het werken met een volautomatische mortelinstallatie houd in dat wij onze eigen materialen meenemen, dit word ter plaatse in een ketel gemengd en onder hoge druk naar binnen gepompt door een transportslang.  Hierdoor is onze dagproductie hoog en laten wij nauwelijks tot geen afval achter.

Verder werken wij met de modernste apparatuur om de vloeren te verdichten zoals;

mechanische rei - Vloerenleggerbedrijf Blok en Butler B.V.
Mechanische rei
Vlindermachine - Vloerenleggersbedrijf Blok en Butler B.V.
Vlindermachine

De vloeren worden altijd opgedraaid met een vlindermachine, dit heeft als voordeel dat de vloeren vlak en dicht afgedraaid worden. Zo hoeft u de vloeren later niet meer af te pappen zoals dat vroeger gedaan werd.